google-site-verification=jRkTBKlETLzQLbjYmX6PwS0tSy3UVYmx4hEzS3IxVd0
top of page

Balustrada de sticla in Constanta

Montam Balustrade de sticla in Constanta cu profil de baza din aluminiu si sticla securizata si laminata de 8, 10, 12, 16 si 18 mm.

Confectionam si montam balustrade de sticla  in Constanta.

 

Balustradele din sticla laminata sisecurizata sunt utile nu numai pentru  balconul apartamentului sau terasele casei, dar si pentru scarile interioare, dand un aspect modern si deosebit.

 Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale. Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

 Atât sistemele de prindere ale  balustradelor, cât şi grosimea şi tipul ticlei sunt variate,  fiind selectate în conformitate cu utiliatatea şi siguranţa fiecărui proiect.

 Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu montanti sau fara montanti verticali din aluminiu sau inox, cu prindere laterala sau normala, cu elementi rotunzi sau picioruse din inox .

 De regula, in cazul balustradelor din sticla fara rama sau prinse in profil, este recomandata sticla securizata si laminata cu grosime 12 -18 mm, tinand cont in primul rand de siguranta si rezistenta. Pentru balustradele din sticla cu montanti verticali si cleme de prindere a sticlei se poate folosi un geam laminat cu grosime 8-10 mm.

 Ca aspect, sticla pe care o folosim poate fi transparenta sau sablata, colorata in masa sau sticla vopsita.

Modele balustrada de sticla cu suport de prindere din aluminiu.

balustrada sticla constanta
M100-profil-mana-curenta-03.jpg
balustrada de sticla constanta
M100-profil-mana-curenta-01_edited.jpg
balustrad de sticla constanta
M100-profil-mana-curenta-02.jpg

 Vindem Profile si accesorii pentru balustrada de  sticla in Constanta

 Profilul de balustrada BV 7600 este cel mai nou sistem de balustrade din sticlă pentru montare pe pardoseala. Acest sistem orientat spre un raport pret-calitate foarte bun, oferă un finisaj elegant, ușurință in instalare și necesită întreținere minimă. Sticla este asigurată în câteva secunde folosind cale și un dispozitiv de inserție. Datorită formei sale unice a acestui sistem de balustrade din sticlă și a alegerilor excelente de materiale, am reușit să reducem la minimum șansa de spargere a panoului de sticlă la instalare. Calele  sunt striate pentru a elimina posibilitatea ca sticla sa se poata misca in profil. Puteți fi siguri că, chiar și după o utilizare intensă, sistemul își va păstra integritatea.

 Durabilitatea este o prioritate pentru noi și pentru clienții noștri, de aceea am realizat piesele interne din plastic special cu protecție UV. Garniturile din cauciuc din EPDM sunt perfect potrivite pentru expunerea la soare datorită protecției UV. Profilul de balustrada BV7600 poate fi utilizat in orice condiții meteorologice. Fiecare parte a acestui sistem a fost proiectată pentru a ușura instalarea și pentru a reduce factorii de risc asociați cu acesta. Cu experiența producatorului în domeniu, cunoaște provocările tehnice care pot apărea și așa s-a proiectat sistemul cu o atenție sporită. BV7600 acoperă cu succes toate aplicațiile rezidențiale și comerciale. Are o certificare de până la 2kN.

BV 4500.jpg
Vindem profil balustrada sticla constanta_edited.jpg
mana curenta balustrada constanta.jpeg

Balustrade de sticla Constanta cu sticla laminata si securizata

bottom of page