google-site-verification=jRkTBKlETLzQLbjYmX6PwS0tSy3UVYmx4hEzS3IxVd0
top of page

Ferestre mansarda VELUX in Constanta

Parteneri Velux pentru Ferestre mansarda in Constanta

 VELUX este o companie internaţională înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.
 Astăzi, după mai mult de 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat - dar valorile au rămas aceleaşi, aşa cum au fost exprimate prima oară de fondator.
Ferestre Mansarda Velux cu deschidere de sus

Fereastra de mansardă originală cu operare superioară unică.

Bara de operare superioară cu design elegant are acum clapetă de ventilare integrată și permite deschiderea şi închiderea facilă a ferestrei, cu o singură mână. Toate ferestrele noastre cu operare superioară sunt potrivite pentru majoritatea înălţimilor de montaj şi pantelor de acoperiş.

Bară de operare în partea de sus 
Doar ferestrele de mansardă VELUX sunt concepute cu operare superioară, fapt care impică avantaje majore. Fereastra se deschide ușor chiar dacă sub ea este amplasat mobilier și poate fi montată la 90 de cm față de pardoseală pentru ca tu să te poți bucura de priveliște.

Ferestre de mansardă VELUX cu operare de jos 

Operată cu ajutorul unui mâner elegant din zinc, situat în partea de jos, această fereastră de mansardă din lemn este soluția recomandată în situațiile în care este necesar montajul ferestrei la înălțime, de exemplu în cazul unui parapet înalt. Fereastra este echipată cu un sistem de ventilare în două trepte care oferă posibilitatea de reglare a ventilației chiar dacă fereastra este închisă.

 

                                                                              Ferestre mansarda Standard

Velux_GZL_sus.jpg
 • Modelul original de fereastră de mansardă cu operare de sus GZL are integrat un sistem de ventilare. Bara de operare superioară conferă ferestrei mai multe avantaje: modelul se potrivește pentru cele mai multe înălțimi de montaj și se manevrează ușor, chiar dacă mobilierul este amplasat sub fereastră.

 • Modelul GLU este varianta din lemn învelit în poliuretan, care nu necesită întreținere.  Modelul are un aspect impecabil și este recomandat în special în încăperile cu umiditate ridicată. Datorită sistemului izolator performant ThermoTechnology™ cu care sunt dotate modelele, te vei simți protejat de frig. 

 • Nou: Din 2018 toate ferestrele noastre de mansardă, inclusiv cele din gama Standard, sunt dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology™ și cu garnitură suplimentară împotriva curentului. Împreună, ele transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor scăzute.

velux electric.jpg

Ferestre Mansarda Premium

Ferestre electrice și solare

 Ferestrele electrice VELUX INTEGRA® îți permit controlul de la distanță, prin intermediul unui intrerupătror de perete wireless. Alege între operare electrică sau solară și bucură-te de accesul facil al ferestrelor aflate atât la îndemână, cât și al celor montate sus, la care nu poți ajunge. Mai mult, stii că ferestrele tale sunt pregătite pentru o casă inteligentă. 

 
 • Control confortabil, de la distanță, al ferestrelor de mansardă
   

 • Fără risc de a pătrunde ploaia în interior – senzorul de ploaie închide automat ferestrele
   

 • Poți beneficia de un climat interior sănătos, automat, prin montarea ulterioară a kitului de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO

 

Ferestre de mansardă pentru ieşire pe acoperiş

 

 O fereastră de acces pe acoperiş sau ieşire de urgenţă nu ar trebui să influenţeze aspectul clădirii sau al casei. Cu VELUX ai soluţia ideală pentru orice situaţie la mansardă.
 VELUX oferă ferestre de ieşire pe acoperiş pentru poduri nelocuite. De asemenea, sunt disponibile şi ferestrele de acces pe acoperiş şi ieşire de urgenţă caracterizate prin aceleşi proprietăţi ca ferestrele VELUX utilizate în mansardele locuite – cu geam termoizolator şi acelaşi grad de confort, siguranţă şi design.

Velux constanta
Ferestre mannnnsarda constanta

I

Rulouri decorative și parasolare velux constanta

 Căldura și zilele însorite sunt fantastice, dar lumina solară directă poate încălzi excesiv locuința, iar tu vei resimții în interior temperaturi greu de suportat. Pentru cea mai bună protecție împotriva căldurii, razele soarelui trebuie oprite înainte ca ele să atingă geamul ferestrei. Produsele parasolare VELUX sunt poziționate pe exteriorul ferestrei tocmai pentru a-ți proteja eficient locuința împotriva supraîncălzirii.

Rulou pentru diminuarea luminii

Întunecă încăperea 

 • Diminuează lumina

 • Se fixează în 3 poziții prin cărlige laterale

 • Disponibil în 2 culori

Rulou opac

Întuneric total pentruun somn liniștit

 • Întunerci total

 • Material certificat Oeko-Tex® 

 • Operare ușoară pe șine glisante

 • Design elegant

 • 24 de culori și model

velux%20parasolar_edited.jpg

Ruloul exterior parasolar VELUX

este produsul potrivit pentru a împiedica razele soarelui și căldura să ajungă la suprafața geamului. Când nu este folosit, se maschează în partea superioară a ferestrei. Când este desfășurat pe fereastră, materialul semi-transparent al ruloului împiedică pătrunderea directă a razelor solare, reducând căldura cu până la 5 grade, dar oferind vizibilitate la exterior. 

 Fereastră VELUX fixă pentru acoperiş terasă

velux acop terasa fix.jpg

 Cu o fereastră fixă pentru acoperiş terasă, poţi transforma şi îmbunătăţi aspectul oricărei încăperi. Fereastra VELUX CFP pentru acoperiş terasă aduce lumina naturală în încăperile care sunt private de lumină, completând în același timp iluminarea naturală oferită de ferestrele de faţadă. Fereastra este fixă, nu se deschide.Fereastra are geam antiefracție, protejat la exterior de o cupolă acrilică transparetă, foarte rezistentă, pentru siguranţă sporită. Cupola acrilică transparentă este inclusă în preț. Pentru cupolă acrilică mată, te rugăm să ne contactezi. Domul a fost proiectat pentru a proteja unitatea de geam dublu de dedesubt de ploaie şi zăpadă.

Fereastră VELUX de acces pe acoperiş terasă

velux terasa cu deschidere.jpg
Spre deosebire de majoritatea ferestrelor de acces pe acoperiş terasă, fereastra VELUX CXP are un aspect plăcut, similar cu al celorlalte modele VELUX pentru acoperiş terasă. Ea poate fi combinată cu un grup de ferestre de acoperiş terasă VELUX CFP/CVP. Poate fi deschisă manual, până la un unghi de 60°, pentru a permite accesul facil pe acoperiş. Geamul este dublu; geamul interior este laminat pentru o siguranţă sporită. Domul de policarbonat transparent sau opac a fost proiectat pentru a proteja unitatea de geam dublu de dedesubt de ploaie şi zăpadă. Disponibilă în trei dimensiuni.
bottom of page