google-site-verification=jRkTBKlETLzQLbjYmX6PwS0tSy3UVYmx4hEzS3IxVd0
top of page

Tigla metalica Wetterbest in Constanta

 

 Produsele Wetterbest® au avantaje unice: Sunt realizate cu materie primă provenită de la cei mai importanţi producători de oţel prevopsit de pe piaţa europeană, începând cu Arcelor – Mittal Polonia şi Germania.

 Înălţimea ondulei şi înălţimea treptei dintre module sunt peste media uzuală – ceea ce înseamnă că are atât un avantaj estetic, cât şi unul de rezistenţă mecanică.

 Sunt de 7 ori mai uşoare decât ţigla ceramică. Au un design elegant şi sunt disponibile într-o paletă largă de culori. Ţiglele metalice nu se pot desprinde de pe acoperiş în caz de cutremur. Sunt rezistente la intemperii, coroziune şi radiaţii ultraviolete.Sunt foarte rezistente la coroziune datorită stratului de zinc.Nu reţin umezeală.

 Sunt uşor de montat.Sunt uşor de întreţinut, suprafaţa netedă nu reţine praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie.Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest® se comportă excelent la solicitările mecanice, nu crapă şi nu se sparg.

 Canalul lateral de scurgere de pe fiecare placă asigură o protecţie suplimentară şi împiedică pătrunderea apei. Durata medie de viaţă este de 50 de ani.Au fost concepute atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări ale acoperişurilor existente, cu înclinaţia de minim 14˚.

 Profilul în relief al ţiglei Wetterbest® conferă siguranţă maximă împotriva infiltraţiilor, dar şi rezistenţă mecanică mărită graţie treptei majorate la 20 mm şi chiar 30 mm - în cazul profilului Wetterbest Plus.

 Greutatea redusă, sub 5 kg/mp, oferă posibilitatea dimensionării economice a şarpantei şi, de asemenea, un consum mai mic de lemn şi de beton armat, dar şi posibilitatea dimensionării economice a construcţiei, în ansamblu.

 Ţiglele metalice inscripţionate Wetterbest® au grosimea standard de 0,5 mm ± 0,02 mm.

 Toate ţiglele metalice Wetterbest® au inscripţionate pe partea inferioară marca, informaţii despre numărul de comandă, data fabricaţiei, codul semifabricatului şi sigla de certificare ISO 9001:2008 şi CE.

 

bottom of page