google-site-verification=jRkTBKlETLzQLbjYmX6PwS0tSy3UVYmx4hEzS3IxVd0
top of page

 Tamplarie PVC Salamander in constanta

TamplarieVC Salamander Green Evolution Constanta

 Tamplaria PVC Salamander in Constanta confectionata de societatea noastra este recomandata de caliatatea Germana a profilelor PVC si de experienta de peste 25 de ani ai firmei noastre.

 Profilele PVC sunt Fabricate exclusiv in Germania si recunoscute ca unele din cele mai calitative produse la nivel European.

Tamplarie PVC Salamander Constanta
Tamplarie PVC Salamander Constanta
Despre Profile Salamander constanta

 

Profilele pentru Tamplaria PVC SALAMANDER vin din cel mai bun loc.

SALAMANDER are productia de profile PVC pentru ferestre si usi dar si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.

In 1960 incepe productia de materiale plastice cu realizarea unor tocuri pentru incaltaminte feminina. Apoi productia componentelor din plastic pentru diferite industrii se diversifica.

In 1973, ca parte din diversificarea companiei apare ramura de productie de Profile PVC extrudate pentru ferestre si usi.

In 1985 se introduce sistemul UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare, in 1996 SALAMANDER pune bazele sistemelor DESIGN iar in 1998 SALAMANDER lanseaza sistemele DESIGN: 2D, 3D, iD, mD. Au urmat sistemele JetLine,  STREAMLINE si apoi in 2010 linia exceptionala BluEvolution.

Toate acestea dovedesc o extraordinara putere inovatoare, viziune si concepte clare despre piata si viitor precum si curajul managementului de a imbratisa si promova noul. Aceasta este filozofia din spatele unei companii independente aflata in prima linie a inovatiei tehnologice care scrie in continuare povestea unui succes. 

 

Dupa cum vedeti, pentru SALAMANDER succesul a devenit o traditie pe care suntem gata sa o impartasim colaboratorilor nostri.

Salamander blue evolution_edited.png
Tamplarie Salamander Constanta

Salamander bluEvolution 92

Tamplarie PVC Constasalamander BluEvolution 82.jpgta
Salamander Stream.jpg

Salamander bluEvolution 82

Salamander StreamLine

Forme si culori ale profilului PVC Salamander
Salamander Constanta
Tamplarie Salamander Constanta
Profile PVC Salamander in constanta

 

Cu tamplaria PVC  SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat  sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.

Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.

 

Aceasta inseamna ca timpul petrecut de specialistii germani cautand cele mai bune solutii, inventand si implementand tehnologii, transformand viitorul in prezent, este din plin rasplatit zi de zi de increderea acordata de clientii nostri care traiesc in spatii delimitate de ferestrele SALAMANDER.Este increderea data de alegerea unei marci bineunoscuta pe plan international pentru calitate, inovatie si grija pentru mediu.

 

Alegeti oricare din profilele Salamander de mai jos:

 

  • Profil PVC bluEvolution 92

 

 Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare
influenteaza crucial performantele tehnice. Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 52 mm.

 

  • Profil PVC Streamline 76:

 

 Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica,  stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani. 

  • Profil PVC bluEvolution 82

 

 Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 amere, adâncime de 82 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea. Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.
Folosirea aceleasi ranforsari metalice pentru toc, cercevea, teu si stulp asigura o prelucrare mult mai usoara. zolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana îmbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura împotriva vîntului si ploii

 

Date tehnice:
6 camere de izolare

3 garnituri de etansare

Uw = 1.0 W/m2K

 

Asigurarea calitatii

Profilele PVC SALAMANDER sunt :

- fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design

- agrementate potrivit normelor CE pentru toata Europa

- agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA.

Tamplarie PVC Salamander Constanta
salamander 2-h-kamernye-steklopakety.jpg
salamander dualpane.jpg
bottom of page